jubileum 10 jaar zelfstandig

Jubileum

Wat een oogst!

Al 10 jaar zelfstandig – het was super, mijn jubileumfeestje op 22 april! Het hoe en waarom van de datum lees je op mijn site. Mijn huiskamer staat vol bloemen (ik heb zelfs vazen moeten lenen) en voorlopig hoef ik niet meer naar de boekhandel voor leesvoer. Ik voel me heel verwend en in het zonnetje gezet.

Van tevoren bedacht ik dat een borrel op een door-de-weekse dag best lastig te doen is, vooral voor ouders van schoolgaande kinderen maar ook voor mensen die een hele week werken. Heb je dan nog wel energie om af te zakken voor alleen een borrelpraatje?Daarom vroeg ik huismeester Rob of ik in de bibliotheek van het Hodshon Huis terecht kon en of hij dan een rondleiding door het monument wilde verzorgen. Ik werk zelf in de vroegere slaapkamer van Keetje Hodshon op de tweede verdieping en het pand is een plaatje. Bovendien heb je dan iets gedeeld met wildvreemden, een zeer geschikte ‘conversation starter’.

Jubileum - 3 (1)

verrast door collega’s van de 2e verdieping

Jubileum

Stefan naast de hapjes

Buiten zakelijke relaties (zo’n beetje iedere opdrachtgever en voormalige collega had ik aangeschreven) heb ik ook vrienden en familie gevraagd erbij te zijn. 4% van de aangeschrevenen is gekomen. Geen gekke score voor een woensdag.
Waar ik niet bij stil heb gestaan (en dat is geen valse bescheidenheid) is dat veel mensen een cadeautje meenamen. Wijn, bubbels, boeken, zeep, notitieboekje, dinerbon: iedereen heel hartelijk bedankt daarvoor! Stefan van Creative Cave heeft zelfs een time-lapse-portret gemaakt, zie dit filmpje.

Dank aan iedereen die aan het succes heeft bijgedragen, met name Marja, zonder wie ik deze borrel helemaal niet had aangedurfd; Daantje & Delia, die de gasten ontvingen en de hapjes serveerden; Ellen die prachtige bloemen verzorgde en Rob die de rondleiding door het monument verzorgde.

NB. Vanaf de eerste gast ben ik vergeten om foto’s te maken. Was je er bij en heb je plaatjes? Ik ontvang ze graag :-))