nieuwsgierig?

Mijn leven lang leren

Mijn leven lang al ben ik nieuwsgierig naar gedrag. Naar waarom mensen doen zoals ze doen. Dagelijks leer ik over menselijk gedrag en communicatie. Want mensen beseffen vaak niet dat hun gedrag meer informatie geeft dan wat er uit hun mond komt.

Mijn talent is het om intenties, verwachtingen, aannames en emoties van organisaties om te zetten in communicatie met inhoud, die de waarden van een organisatie uitdraagt.

Bij iedere opdracht die ik aanneem wil ik ook iets nieuws leren. Tot nog toe lukt dat goed. Routine is de dood in de pot. Hoe vaker ik iets nieuws kan doen, hoe meer je aan mij hebt. Want mijn inzet is altijd 100%.

De laatste jaren werk ik als interim-contentspecialist en senior webredacteur bij allerlei overheidsorganisaties. Vaak laat ik aan het eind van de opdracht een schrijfwijzer, communicatieadvies, antwoorden op taalvragen en zelfs een communicatiegids achter. Dat is wat mij ook veel plezier geeft: om aan anderen mijn kennis en ervaring over te brengen en in geschreven vorm achter te laten.

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig? Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij bericht op barbara [@} mijn-domeinnaam.staat-in-url

Deze pdf’s geven achtergrondinformatie over de kwaliteit van mijn diensten.

CV senior webredacteur met profiel, werkervaring en kennis

Checklist briefing over teksten voor opdrachtgevers

Checklist briefing communicatieadvies door Bureau Philipsen

Privacystatement in het kader van de AVG