nieuwsgierig?

Mijn leven lang leren

Mijn leven lang al ben ik nieuwsgierig naar gedrag. Naar waarom mensen doen zoals ze doen. Dagelijks leer ik over menselijk gedrag en communicatie. Want mensen beseffen vaak niet dat hun gedrag meer informatie geeft dan wat ze zeggen.

Mijn talent is het om intenties, verwachtingen, aannames en emoties van organisaties om te zetten in communicatiemiddelen, die waarde toevoegen aan de communicatiedoelen van een organisatie. Geïnteresseerd als ik ben in nieuwe technologie heb ik veel projecten in de ICT begeleid als communicatieadviseur.

Bij iedere opdracht die ik aanneem wil ik ook iets nieuws leren. Tot nog toe lukt dat goed. Routine is de dood in de pot. Hoe vaker ik iets nieuws kan doen, hoe meer je aan mij hebt. Want mijn inzet is altijd 100%.

Zo ben ik nu meer aan het leren over webmasterschap. Als webredacteur heb ik al veel ervaring opgedaan, vaak in combinatie met online communicatieadvies. Als webmaster ben je coördinator van een team webredacteuren en organiseer je de toegevoegde waarde van wat webredacteuren doen. Ik doe dat vrijwilliger voor de beroepsvereniging voor tekstschrijvers Tekstnet, en heb ook al in andere opdrachten ervaring hiermee opgedaan.

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig? Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij bericht op kantoor [@} mijn-domeinnaam.staat-in-url

Deze pdf’s geven achtergrondinformatie over de kwaliteit van mijn diensten.

CV senior webredacteur met profiel, werkervaring en kennis

Lid Tekstnet, beroepsvereniging voor tekstschrijvers

Checklist briefing over teksten voor opdrachtgevers

Checklist briefing communicatieadvies door Bureau Philipsen

Privacystatement in het kader van de AVG