trots op NOORD

AfbeeldingWoon je in een dorp en wil je wel eens weten wie er allemaal in jouw dorp wonen? Of ken je je buren alleen van een kopje suiker lenen maar weet je niet hoe zij hun dagen doorbrengen?

Conceptbedenker

Grafisch vormgever Edith van Beek bedacht het concept “dorpsmagazine”, een sjieke glossy waarin alle dorpsbewoners een plekje kunnen krijgen. Zonder één advertentie te plaatsen en de schrijvers marktconforme prijzen te kunnen betalen. Dat is een flinke prestatie in deze tijden dat bij iedere zelfstandige de mond overloopt met ‘geen risico nemen’.

Vormgeving in glossy

Daarnaast is Edith van Beek een enthousiaste, gemotiveerde en super-hardwerkende vrouw, die haar best doet om anderen in het zonnetje te zetten en zelf op de achtergrond te blijven. Voor haar volkomen onverwacht maar zeer terecht werd ze tijdens de lancering van NOORD dan ook nog even in het zonnetje gezet.

Wil je het glossy magazine voor Santpoort-Noord met eigen ogen zien? Kijk dan op de Facebook-pagina of surf naar dorpsmagazine.nl. Woon je in Santpoort-Noord, dan kun je het ook kopen bij The Read Shop in de Hoofdstraat.