content voor en over sportreizen

Zondagavond 19.00 uur is een tijdstip dat ik zeker niet naast mijn man op de bank zit. Voetbal, ik kan er niet warm of koud van worden. Sport is iets om te doen, niet om naar te kijken.

Marketingmateriaal uit Zweden bewerken

Totdat Tido Jansen van Eurotravel Sports Nederland mij benaderde. Of ik zin had om 125 pagina’s tekst te produceren over voetbalreizen. Zin niet, maar het leek me wel een échte uitdaging. Want als ik er niet uit zou komen, dan heb ik een man achter de hand die alle uitslagen en transfers bijhoudt. Dus heb ik het geaccepteerd. Hij had een licentie gekocht van een van oorsprong Zweedse organisatie. Ik kon terugvallen op Engelse bronteksten. Liever dan vertalen schreef ik ze zelf.

Leerpunten

Van alle opdrachten leer ik bij. In dit geval ging het om teksten over reizen naar Spanje, Groot-Brittanië en Duitsland. Over de voetbalclubs kun je veel, heel veel informatie vinden op internet. Dank alle voetbalfans voor jullie enthousiaste bijdragen op Wikipedia!

Na de voetbalreizen mocht ik ook aan de gang voor hockeyreizen. Inmiddels had hij ook een site voor online boeken van voetbalreizen opgezet. Daarvoor heb ik stad, stadion en hotels beschreven. Ook voor de Engelse variant. Tido is wat anders gaan doen, maar op de eerste site vind je nog steeds content van mijn hand.