kennispartner en redigeren

Op verzoek van oprichter Inge Beckers ben ik in 2023 toegetreden als kennispartner en redacteur voor de online community HR & Communicatie. Voor het eerst maak ik deel uit van de inhoudelijke kant van een community en dat bevalt me goed.

Het vakgebied HR-communicatie is nieuw voor mij, maar ook niet helemaal. Mijn geheugen voor omzetten van theorie naar praktijk gaat ver terug, ook naar mijn studietijd. Het vak Omgangskunde bevat bijna dezelfde disciplines als waarmee HR-medewerkers werken. En door mijn jarenlange ervaring met schrijven van duidelijke boodschappen kan ik ook daarin anderen adviseren en ondersteunen.

Als redacteur plaats ik zo veel mogelijk blogs en artikelen die door kennispartners worden ingevoerd. Ik doe zo nodig eindredactie en bewerk de illustraties als het nodig is. Ook houd ik interviews met nieuwe leden en kennispartners, veelal samen met Inge.